Τρόποι Αποστολής - Χρόνος Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής – Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενες Μεταφορικές εταιρείες και Courier σε όλοι την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η παραγγελία σας παραδίδεται στην διεύθυνση που θα δηλώσετε ως τόπο αποστολής όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί με Courier εντός Ελλάδας, για οποιαδήποτε άλλο τρόπο αποστολής (π.χ. Μεταφορική) πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για το κόστος το χρόνο και τον τόπο παράδοσης της. Ο χρόνος αποστολής, εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος την χώρα παραγωγής και τον χρόνο μεταφοράς (λεπτομέρειες στην ενότητα Χρόνος Παράδοσης). Το κόστος των μεταφορικών ποικίλει ανάλογα με τον όγκο του δέματος τη ποσότητα το βάρος και τον τόπο αποστολής, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι δωρεάν.

Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής:

  1. Παραλαβή από το κατάστημα.
  2. Δωρεάν αποστολή (για συγκεκριμένα προϊόντα εταιρειών).
  3. Αποστολή με Courier (για αγορές συγκεκριμένου βάρους και όγκου). 
  4. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία για αγορές μεγάλου βάρους και όγκου (π.χ. Έπιπλων, Καθρεπτών, Φωτιστικών, Ειδικών κατασκευών).
  5. Δωρεάν αποστολές στον Νομό Θεσσαλονίκης (για αγορές άνω των 200 ευρώ).

Για αγορές μεγάλου βάρους και όγκου η αποστολή γίνεται μετά από μεταξύ μας επικοινωνίαΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ και ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ με έξτρα χρέωση του πελάτη, η μπορεί να είναι ασφαλισμένες δωρεάν. Η ασφάλιση φορτίου είναι μια συμφωνία με την οποία τα ασφαλισμένα εμπορεύματα ασφαλίζονται (προστατεύονται) σε περίπτωση ζημιών που προκαλούνται από κίνδυνο ατυχήματος στην διάρκεια της μεταφοράς προς εσάς μέχρι την παράδοση.  

Για την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με Μεταφορική Εταιρεία ενδέχεται να πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο πράκτορα που θα σας γνωστοποιήσουμε μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στο εκάστοτε πρακτορείο.

 Χρόνος Παράδοσης

  1. Διαθέσιμα προϊόντα στην Ελλάδα. Παράδοση: 1 – 5 ΗΜΕΡΕΣ, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των προϊόντων, καθώς και την ιδιαιτερότητα του μέρους αποστολής και αφορά το διάστημα από την ημερομηνία που θα φτάσει το προϊόν στην έδρα μας.
  2. Διαθέσιμα προϊόντα στην Ελλάδα. (χειροποίητα, ειδικές κατασκευές, ειδικές παραγγελίες). Παράδοση: 2 – 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
  3. Διαθέσιμα προϊόντα από το εξωτερικό. Παράδοση: 1 – 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
  4. Διαθέσιμα προϊόντα από το εξωτερικό (χειροποίητα, ειδικές κατασκευές, ειδικές παραγγελίες). Παράδοση: 3 – 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση και ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Το laluce.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή αφορούν περιπτώσεις ανωτέρας βίας, για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, αργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών κ.α.

Το Καλάθι μου
Αγαπημένα
Σύγκριση Προϊόντων (0 Προϊόντα)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Κατηγορίες

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και προσφορές κάνοντας εγγραφή.