Η Εταιρεία

Γνωρίστε τις πιο εντυπωσιακές, πρωτότυπες και καλόγουστες δημιουργίες στο χώρο του Διακοσμητικού και Αρχιτεκτονικού φωτισμού. Ανακαλύψτε τις πιο πρωτοποριακές προτάσεις της αγοράς και ζήστε στιγμές με ιδανικό φως χάρη στα ευρηματικά φωτιστικά που προτείνει η LA LUCE-THOIDIS από το 1999 μόνο για σας όπως:

  • Κλασικά & Μοντέρνα Φωτιστικά
  • Κρεμαστά Φωτιστικά & Φωτιστικά Οροφής
  • Φωτιστικά Κήπου
  • Επαγγελματικό Φωτισμό

και επενδύστε τις προσωπικές σας στιγμές με τον ιδανικό φωτισμό της LA LUCE-THOIDIS.

Κάθε σας Στιγμή Είναι Μοναδική – το Ίδιο και ο Φωτισμός που την Περιβάλλει

Η δημιουργία καθώς και η αξία που διέπει κάθε πτυχή της LA LUCE–THOIDIS αποτελεί βασική εξέλιξη αυτής ακριβώς της φιλοσοφίας. Κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι μοναδική – έχει τις δικές της λέξεις, τα δικά της συναισθήματα, τη δική της αύρα και αισθητική. Το φως που της δίνει ζωή και τη χαράζει στη μνήμη μας πρέπει να είναι κι αυτό εξίσου μοναδικό – δεν συμφωνείτε; Το όραμα της LA LUCE-THOIDIS είναι η προβολή και διάθεση αυστηρά επιλεγμένων φωτιστικών συστημάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σας με κριτήρια

  • τις υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης,
  • τη σύγχρονη αισθητική,
  • και τη λειτουργική αρτιότητα.

Με πείρα που ήδη μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες στο χώρο, σας καλούμε να βιώσετε τη μαγεία που διαπνέει το Διακοσμητικό και Αρχιτεκτονικό φωτισμό και να εκμεταλλευτείτε στο πλήρες τις τρομερές του δυνατότητες.

Μοναδικές Συνεργασίες – Εξαιρετικές Επιλογές Φωτισμού

 Έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με τους επιφανέστερες κατασκευαστές φωτιστικών συστημάτων, η LA LUCE-THOIDIS εμπλουτίζει τον προσωπικό σας χώρο με τις πλέον σύγχρονες τάσεις στο πεδίο του Διακοσμητικού και Αρχιτεκτονικού Φωτισμού. Με μοναδικές καινοτόμες δημιουργίες διακεκριμένων σχεδιαστών, η εργονομία και η κομψότητα είναι πάντα στο προσκήνιο. Αποχρώσεις και διαφάνειες, ευθείες ή καμπύλες γραμμές, σχεδίαση λιτή ή πιο σύνθετη, σε υλικά συμβατικά, όπως μέταλλο και κρύσταλλο, αλλά και πρωτοπόρα, όπως το μετάξι και το ξύλο – ναι, ένα αμάλγαμα ατέρμονης δημιουργικότητας. Αυτός είναι ο κόσμος της LA LUCE-THOIDIS. Κι αυτός είναι ο λόγος τόσο πολλές από τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου στο Design φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου έχουν επανειλημμένα επιβραβεύσει την αισθητική λιτότητα των προτάσεών μας. Διακρίνουν στο σχέδιό τους μια βαθιά γνώση του αντικειμένου, καθώς και ένα ανήσυχο πνεύμα, που δεν περιορίζει τους ορίζοντές του. Αξιοποιώντας  την πολυσχιδή μας πείρα, την απαράμιλλη τεχνογνωσία μας και το μοναδικό μας δυναμικό, συντάσσουμε –σε πλήρη συνεργασία με τον αρχιτέκτονα και το μηχανικό σας- εξειδικευμένες μελέτες φωτιστικής κάλυψης για κάθε είδους οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Σας προτείνοουμε τις πλέον ευέλικτες, καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές για σας λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Το Καλάθι μου
Αγαπημένα
Σύγκριση Προϊόντων (0 Προϊόντα)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Κατηγορίες

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και προσφορές κάνοντας εγγραφή.