Τρόποι Πληρωμής - Ασφάλεια Συναλλαγών

1. Με κατάθεση σε τράπεζα:

Εθνική iban:          GR3901102240000022400816710      ΘΩΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

Alpha Bank iban:  GR4401407190719002786020085      ΘΩΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

Eurobank iban:     GR7302601830000210200363563      ΘΩΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

Πειραιώς iban:      GR9401722840005284082867992      ΘΩΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΙΑ

2. Με ηλεκτρονική κατάθεση σε iban (Internet Banking), αναφέροντας τον κωδικό αγοράς το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο.

3. Με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα όλων των τραπεζών Visa, Mastercard, Discover, America Express. Αφού επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο προστατευμένο ασφαλές περιβάλλον της Stripe.

Η Stripe είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς πλατφόρμες πληρωμών στο διαδίκτυο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας και κρυπτογράφησης για την προστασία των πληροφοριών των πελατών της και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω της πλατφόρμας της. Η Stripe είναι επίσης πιστοποιημένη από τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφάλειας στον κόσμο, όπως οι PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards), οι οποίοι εξασφαλίζουν ότι οι πληρωμές που διενεργούνται μέσω της πλατφόρμας είναι πλήρως ασφαλείς και προστατευμένες. Συνολικά, η Stripe είναι μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές για πληρωμές στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στους μεγαλύτερους πελάτες της Stripe περιλαμβάνονται η Google, η Amazon, η Microsoft, η Shopify, η Lyft, η Deliveroo, η Booking.com και η Kickstarter. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη των επιχειρήσεων στην αξιοπιστία και την ασφάλεια της Stripe ως πλατφόρμας πληρωμών.

4. Με Google Pay  Google Pay . Το GPay είναι μια υπηρεσία πληρωμών που προσφέρεται από την Google και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ασφαλείς πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Η υπηρεσία λειτουργεί με τη σύνδεση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του χρήστη στον λογαριασμό του στο GPay και τη χρήση της σε καταστήματα ή για online αγορές. Το GPay χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως η κρυπτογράφηση, για να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη και τις πληροφορίες της κάρτας του κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Συνολικά, το GPay παρέχει μια ασφαλή και ευκολόχρηστη λύση πληρωμών για τους χρήστες του.

5. Με Klarna. Η Klarna είναι μια πλατφόρμα πληρωμών και τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές πληρωμής στους καταναλωτές. Οι πελάτες της Klarna περιλαμβάνουν πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο λιανικό εμπόριο, όπως η Adidas, η H&M, η IKEA, η Zara και η Sephora.  Κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε 3 άτοκες δόσεις. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι υπόλοιπες δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Άτοκα. Χωρίς ψιλά γράμματα, ακόμη και με την χρεωστική σας κάρτα.

6. Με Apple Pay , είναι η υπηρεσία πληρωμών της Apple που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε αγορές χρησιμοποιώντας το iPhone, το iPad, το Apple Watch ή το Mac. Με το Apple Pay, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στη συσκευή σας και να τις χρησιμοποιήσετε για πληρωμές σε καταστήματα ή για online αγορές. Η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι πληρωμές που πραγματοποιούνται είναι κρυπτογραφημένες και αποθηκεύονται στο Secure Element της συσκευής σας.

7. Πληρωμή στο κατάστημα. Πληρώστε το ποσό της παραγγελίας σας με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή της από το κατάστημά μας.

Το Καλάθι μου
Αγαπημένα
Σύγκριση Προϊόντων (0 Προϊόντα)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Κατηγορίες

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα και προσφορές κάνοντας εγγραφή.